Επιτυχές το διήμερο Κοινωνικής και Ανταποδοτικής Δράσης του Αλληλέγγυου Εκπαιδευτηρίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ!!!

Το Σάββατο το απόγευμα εκπαιδευτικοί και μαθητέs του εκπαιδευτηρίου μαs αλλά και πολλών άλλων δομών και σχολείων συζητήσαμε για την αλληλεγγύη ωs αντίδοτο στον σχολικό εκφοβισμό, σε μια κουβέντα όπου οι παρεμβάσειs των μαθητών μαs εξέπληξαν θετικά.

Στη συνέχεια ταξιδέψαμε μουσικά με το υψηλήs δεξιοτεχνίαs κιθαριστικό πρόγραμμα του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ διπλωματούχου σολίστ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ και με τα εντεχνα τραγούδια του χθεs και του σήμερα από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΗ και την ΗΛΙΑΝΑ ΦΙΛΕΑ.

Την Κυριακή οι μικροί μαs φίλοι – περισσότεροι από ποτέ άλλοτε! -επιδόθηκαν στην κατασκευή λαμπάδων με ζωγραφιέs και αυτοσχέδια στολίδια και στη συνέχεια έπλασαν κουλουράκια τηs λαμπρήs με τιs μαγείρισσέs μαs!!

Το Αλληλέγγυο Εκπαιδευτήριο με τουs 120 μαθητέs και τουs 30 και πλέον εκπαιδευτικούs δϊνει ραντεβού το καλοκαίρι για την τελευταία και πανηγυρική ανταποδοτική του δράση που αναμένεται πρωτόγνωρα δυναμική…

 

image image image image imageimage image image image imageimage image image image image image image image image image image image image image image image image image image

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage