Ανακοίνωση

la grande bellezza

Κινηματογραφική Λέσχη: “Η τέλεια ομορφιά» του Πάολο Σορεντίνο

Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας για το μήνα Αύγουστο επανακάμπτουν αυτήν την Τετάρτη, 31/8, με την ταινία “Η τέλεια ομορφιά” του Πάολο Σορεντίνο.

Ο Τζεπ Γκαμπαρντέλα – δημοσιογράφος και συγγραφέας ενός και μόνο, εξαιρετικά επιτυχημένου βιβλίου -, περνά τη ζωή του ανάμεσα στα πάρτυ, τις δεξιώσεις και τα κλαμπ της Ρώμης, παράλληλα με μια μεγάλη παρέα από ενδιαφέροντες χαρακτήρες των κοσμικών σαλονιών, των τεχνών και των μίντια, κι αντιλαμβάνεται σιγά-σιγά το ανώφελο αυτού του τρόπου ζωής, ώσπου η συνάντηση με έναν παλιό του φίλο και την κόρη αυτού, τον ωθεί να δει αλλιώς την πόλη στην οποία ζει και διασκεδάζει εδώ και δεκαετίες και να αναζητήσει την πραγματική της ομορφιά. Εντυπωσιακά γυρισμένη και πολυβραβευμένη, η “Τέλεια Ομορφιά” θεωρείται από πολλούς ως μια απο τις σπουδαιότερες ταινίες της τρέχουσας δεκαετίας.

Τετάρτη, 31/8, στις εννιά το βράδυ – Πλάτωνος, 13 Μοσχάτο.


Όλες οι προβολές είναι χωρίς αντίτιμο αλλά μπορείτε να στηρίζετε το Καλάθι Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διάρκειας και το Αλληλέγγυο Σχολείο με μαρκαδόρους πίνακα και τετράδια Α4

 

la grande bellezza